ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ»

anilikoi_me_molotof

Σ΄ ένα σύγχρονο παιδομάζωμα, πρακτική άλλωστε και των ιδεολογικών τους προγόνων, προχωρούν τα τσιράκια τους συστήματος  γνωστοί  σε όλους και ως άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου,  σε αυτήν της διαπίστωση προχώρησαν οι  αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., μετα την σύλληψη και προσαγωγή  ανήλικων  από 13 έως 17 χρόνων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια την περασμένη Πέμπτη και την επόμενη μέρα στο Κερατσίνι. Για την περίπτωση των Εξαρχείων και την προσπάθεια επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα από μία ομάδα περίπου 100 ατόμων, τα περισσότερα μέλη  ήταν ανήλικα παιδιά, που έκαναν την “παρθενική εμφάνισή” τους σε τέτοιου είδους επιθέσεις».

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο τύπο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως, όπως και πέρσι, ηγετικά πρόσωπα του αντιεξουσιαστικού χώρου δίνουν το «βάπτισμα του πυρός» με «προπονήσεις προετοιμασίας» σε νεοστρατολογημένους ανήλικους νεαρούς, ώστε να είναι… έτοιμοι για αντίστοιχες ενέργειες την 6η Δεκέμβρη, ημερομηνία της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, και αργότερα τη 17η Νοέμβρη στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Να τονίσουμε ότι η επίθεση εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια στις 17 Σεπτεμβρίου ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών  της ομάδας ΔΕΛΤΑ, με ένα εξ αυτών να νοσηλεύεται στο 401 με  κάταγμα στο χέρι.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star