ΕΜΠΡΟΣ #115: ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ

CRETE-ARCHAEO-2

Υπάρχουν δυο Ελλάδες. Η Ελλάδα των διεφθαρμένων, των ξενόδουλων, των προδοτών. Η Ελλάδα του Σαμαρά, του Τσακαλώτου, του Μεϊμαράκη, του Τσίπρα. Η Ελλάδα που πρέπει να τελειώσει για να ζήσει η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα του Καραθεοδωρή, της Χορς, της Χρυσής Αυγής.

Υπάρχει η Ελλάδα των Δούλων και η Ελλάδα των Ελεύθερων. Αυτών που καμία κυβέρνηση και καμία απαγόρευση δεν θα τους αποθαρρύνει από την απόφασή τους να ζήσουν με ψηλά το κεφάλι, αδιαφορώντας για το «τι θα πουν οι άλλοι», οι ξένοι, οι σύμμαχοι, οι εχθροί και οι φίλοι.

Τέτοια μέρα, την ερχόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιο θα είναι το νέο κυβερνητικό σχήμα. Όποιο κι αν είναι, οι αγρότες μας θα είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν το τίμημα της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπα=κή Ένωση. Όπως ήσαν οι πρώτοι που παρασύρθηκαν από τις Βρυξέλλες και τους εδώ συνεργάτες τους στο ΠΑΣΟΚ, την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΚΚΕ, και ξερίζωσαν τα αμπέλια τους, και άφησαν τα καJκια τους να σαπίζουν, έτσι και τώρα είναι οι πρώτοι που θα μπούν στο στόχαστρο των νέων μνημονιακών μέτρων.

Εδώ στο ΕΜΠΡΟΣ επιλέγουμε και στηρίζουμε την Ελλάδα των Ελλήνων στο Γένος και στο Φρόνημα.

Με έναν διεθνώς γνωστό Ελληνα, τον Sir Taki, τον αρθρογράφο του εμβληματικού βρετανικού περιοδικού «The Spectator», Τάκη Θεοδωρακόπουλο, συνομιλήσαμε πριν λίγο καιρό για όλα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την βασιλική οικογένεια, για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπα=κή Ενωση, για την Ρωσία, για

την Εθνική Παραγωγή.

Σε έναν ορυμαγδό προπαγάνδας που επιμένει να διαχωρίζει ταξικά και να βασιλεύει με κάλπικους τίτλους, απαντάμε

πως υπάρχουν Έλληνες. Και στην φτωχολογιά που δημιούργησαν οι συνδικαλιστές για να την εκμεταλλεύονται. Και στην αγροτιά. Και στις τάξεις των εύπορων Ελλήνων. Το στοίχημα είναι ένα, και μόνο μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να κερδίσει: Είναι

η συστράτευση όλων των Ελλήνων.

Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα υπάρχουν. Είναι ο Καραθεοδωρή που κυνηγήθηκε από το κράτος αλλά υπηρέτησε το Εθνος στην Σμύρνη και την Αθήνα. Είναι οι ήρωες της Βορείου Ηπείρου που υπερασπίζονται τις εστίες τους.

Είναι οι δημιουργοί όπως η Μαρία Χορς που έφυγε αυτήν την εβδομάδα από κοντά μας για να περάσει στα πεδία των Νυμφών.

Αυτήν την Ελλάδα, την δυνατή Ελλάδα, θέλουν, επιδιώκουν, ονειρεύονται όσοι ψηφίζουν, στηρίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εναντίον όλων. Εναντίον όσων θέλουν να μας ρίξουν στα τάρταρα της Παγκοσμιοποίησης. Εναντίον όσων μπακαλεύονται την Ελλά-

δα. Όλοι, με τον δικό μας τρόπο ο καθένας.

Συνάντησα χθες δυο ανθρώπους, δυο Χρυσαυγίτες, που βγάζουν φωτοτυπίες άρθρα της εφημερίδας μας και τα μοιράζουν. Με κάθε μέσο, λοιπόν.

Με κάθε μέσο να στηρίξουμε την Ελλάδα μας. Γιατί η Ελλάδα είμαστε εμείς.

Για την Νίκη. Για την Ελευθερία. Για τα παιδιά μας. Για μας τους ίδιους.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΠΠΑ

(EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΦΥΛΛΟ 115)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star