ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ

11934998_927724713966857_8428981617736288280_n

Πολλαπλάσιοι του αριθμού των Ελλήνων κατοίκων της Μυτιλήνης είναι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που έχουν φτάσει στο νησί. Κι έρχονται κι άλλοι.. Τέσσερα εκατομμύρια υπολογίζονται αυτοί που περιμένουν στα παράλια της Τουρκίας να περάσουν στην Ελλάδα. Γιατί στην μικρή Ελλάδα και όχι στην ομόθρησκή τους μουσουλμανική Σαουδική Αραβία ή το Κατάρ; Τι αποτελέσματα έχει η μεταναστευτική πολιτική που έχει αφεθεί στα χέρια των ΜΚΟ με την χορηγία του Έλληνα φορολογούμενου; Το σκυφτό κεφάλι του «ατσαλάκωτου» Δημήτρη Αβραμόπουλου, Κοινοτικού Επιτρόπου για την Μετανάστευση, κατά την επίσκεψή του στην Κω, δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας της πολιτικής που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και ως εκ τούτου και η Ελλάδα απέναντι στο μεταναστευτικό ρεύμα. Η μετακίνηση των πληθυσμών δεν είναι ούτε τυχαία ούτε περιστασιακή. Αυτό είναι πλέον οφθαλμοφανές. Τα πιεσμένα χαμόγελα των παρατρεχάμενων της εξουσίας, το θράσος των διαχειριστών κονδυλίων εκατομμυρίων ευρώ που βρίσκει (από πού άραγε;) η Ευρωπαϊκή Ένωση για να εξαγοράσει συνειδήσεις και να εγκαταστήσει τους τριτοκοσμικούς στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, και η σιωπή των τοπικών αρχόντων, δείχνουν την συνενοχή όσων έχτισαν το Σύστημα πάνω το οποίο ωθεί σήμερα την ανθρώπινη μάζα που συνωστίζεται στα παράλια της Μικράς Ασία προς την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η πρωτοβουλία Πούτιν για διεξαγωγή εκλογών στην Συρία, δείχνει πως αποφασίστηκε η αρχή του τέλους για το προτελευταίο, πριν το Ιράν, κάστρο απέναντι στην σιωνιστική επέλαση. Ένας νέος πόλεμος ετοιμάζεται στην Μέση Ανατολή. Η Ελλάδα με κατακερματισμένη την προσοχή ανάμεσα σε τεχνητές πολιτικές κρίσεις, εκλογές, δάνεια, προαπαιτούμενα για ένα νέο, τέταρτο μνημόνιο, με κατεστραμμένη την παραγωγή, παραπαίει. Η ώρα της λαϊκής συσπείρωσης πλησιάζει. Οι ηγετικές ελίτ χρεοκόπησαν. Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα συστημικά μορφώματα μπορούν να αντιπα- ρατεθούν όσο θέλουν, ξέρουμε όμως ότι πρόκειται για ένα κακό θεατρικό παιχνίδι. Ως ελεύθεροι άνθρωποι και ενεργοί πολίτες έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να σχεδιάσουμε και να αγωνιστούμε για την δική μας εναλλακτική.

Την εβδομάδα αυτή, μια δημοσιογραφική επιτυχία της εφημερίδας μας, η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Γάλλος Εθνικιστής ηγέτης Ζαν-Μαρί Λε Πεν τον περασμένο Ιούλιο στο Παρίσι, απασχόλησε τα γαλλικά ΜΜΕ. Η στήριξη των Ευρωπαίων Εθνικιστών στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το «ειδύλλιο» με τον ιστορικό ηγέτη του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου και η δυναμική ακτιβιστική παρέμβαση των Ιταλών Εθνικιστών της Casa Pound, δείχνουν ότι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα μεγαλώνει, γίνεται ισχυρό και εδραιώνεται ως υπολογίσιμη δύναμη, ότι η παρουσία της Ελλάδας στον διεθνή πολιτικό χώρο γίνεται πρωταγωνιστική χάρις στην Χρυσή Αυγή. Ανάμεσα στα ερείπια του κατεστραμμένου κράτους και τις εικόνες της μαζικής εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που ωθούνται στο να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να φτιάξουν το μέλλον τους στο όνομα του Τζιχάντ, η πραγματικότητα που ξετυλίγεται κάνει την σημασία του Εθνικισμού ακόμη πιο σημαντική και την ενεργοποίηση του Λαού ακόμη πιο αναγκαία. Τις επόμενες μέρες και μήνες ο συναρπαστικός πολιτικός χρόνος θα τρέξει με μεγάλες αλλαγές στην πολιτική και στην καθημερινότητά μας. Ας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε καθένας τις ευθύνες του απέναντι στο Έθνος και την Ιστορία.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

(Φ. 113)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star