ΚΙ ΟΜΩΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΠΑΡΘΕΝΟΣ» ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

leventis

Είναι φανερό πλέον, ότι τα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας και οι εταίρες «δημοσκοπήσεων» (χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης…) προωθούν λυσσωδώς το πολιτικό ξόανο που ακούει στο όνομα Λεβέντης, για να οδηγήσουν σ’ αυτό το κόμμα-τσίρκο μια μερίδα αγανακτισμένων ψηφοφόρων, προκειμένου να μην πάνε «αλλού» (φαντάζεστε που…).

Όσο γραφική κι αν φαίνεται η περίπτωση Λεβέντη, ο πολιτικάντης αυτός δεν ήρθε στην πολιτική από το πουθενά, δεν είναι πολιτικά «παρθένος», όπως τον παρουσιάζουν. Αλλά από το κόμμα που καταλήστευσε τα δημόσια ταμεία, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, στέλεχος του οποίου ήταν μέχρι το 1985. Αργότερα δε, πήρε… μεταγραφή στον έτερο κατεστημένο πόλο, την ΝΔ, με την οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής!

Διαβάζουμε σχετικά στην ιστοσελίδα του μορφώματός του:

«… Με την ενεργό πολιτική ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 1974 ως ιδρυτικό μέλος και έπειτα υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Από τις πρώτες του επαφές με την πολιτική, ήταν το 1975 όταν, ως συνεργάτης του πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου, Κυπριανού Μπίρη, συνέβαλε στη σύνταξη των άρθρων 21 και 24 του Συντάγματος και στη δημιουργία του προγράμματος ΔΕΠΟΣ.

Συνέβαλλε τα μέγιστα στην πορεία του κινήματος προς την εξουσία… Ο Βασίλης Λεβέντης αποχώρησε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ το 1985.

Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 1989 μετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθήνας, όμως με 5.212 σταυρούς προτίμησης κατατάχθηκε μόλις 29ος ανάμεσα σε 31 υποψήφιους και δεν εκλέχτηκε».

Συμπέρασμα: Όποιος θέλει να… πετάξει την ψήφο του, ας τον ψηφίσει! Αλλά μετά, αν ψάχνει ένοχο για τη δυστυχία του, ας κοιταχτεί στον καθρέφτη…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.